arista_logo_transparent

Arista Networks grundades för att leverera mjukvaru-baserade nätverks-lösningar för stora datacenter och prestanda-krävande beräknings miljöer. Med fler än två millioner nätverks-portar installerat över världen, levererar Arista produkter för  1/10/40 och 100GbE som  omdefinierar nätverks-arkitekturen, ger extrem utbyggbarhet för nätverk och ändrar drastiskt pris/prestanda för datacenter nätverk.

Kärnan i Aristas plattform är ”Extensible Operating System” (EOS™), ett banbrytande operativsystem för nätverk med en och samma mjukvara genom hela linjen av produkter, en modern kärn-arkitektur som tillåter uppgraderingar i drift och installation avutökade applikationer.

pro_spline-design

Arista har en prestigefylld uppsättning kunder, inklusive ledande globala teknikföretag inom ekonomi, web 2.0 och moln / tjänsteleverantörer, som byggt offentliga och privata molnsystem. Arista bygger skalbara datacenter för många Fortune 500-företag och levererar produkter över hela världen med distributionspartners, systemintegratörer och återförsäljare med en stark hängivenhet till partners och kundernas framgång.

arista-switches

Arista Networks är ledande i att bygga skalbara hög-presterande nätverk med ultra-låg latens för dagens datacenter och moln-infrastruktur. Arista ethernet-switchar är den perfekta nätverkslösningen för de mest krävande datacentren. Med inbyggt stöd för VMwares virtualisering och hundratals Linux-program som kan integreras med Arista EOS, levererar Arista de mest effektiva och bäst presterande 10 Gbit Ethernet-plattformar.