I en värld där ransomware och cyberintrång blir allt vanligare behövs ett företag som Rubrik med en helt ny syn på backup och lagring i molnet. Rubrik är en data management-plattform som förenar backup, data recovery, replikering, sök, analytics, arkivering och regelefterlevnad i en enda säker tjänst.

När många företag befinner sig i övergången mellan fysiska och virtuella servrar har traditionella backup-lösningar svårt att hänga med. Rubrik tar tidigare soli-uppdelade datatjänster som backup, replikering och lagring och konvergerar dem till en enda väv som kan skalas upp till tusentals noder.

Rubrik kan användas på allt från fysiska servrar on-premise till helt molnbaserade lösningar. Mjukvaran kan deployas som en instans i Amazon Web Services eller Microsoft Azure och backa upp program och data i molntjänsten. Dessutom erbjuder Rubrik replikering både inom och mellan molntjänster.

rubrik screenshot

Rubriks enkelhet och effektivitet gör att du kan återställa företagets data och vara igång och jobba efter ett dataintrång eller annat avbrott inom några minuter snarare än timmar.

Din data management-modell med Rubrik

Rubrik är ett av de hetaste teknikföretagen i Silicon Valley just nu, värderade till över 1,3 miljarder dollar. De har efter drygt 1,5 år på marknaden över 350 anställda och hundratals kunder.

Vill du prata Rubrik med oss? Kontakta oss här!